wie bezit domeinnaam

Resultaten voor wie bezit domeinnaam

Is jouw domeinnaam 10 miljoen dollar waard?
Je domeinnaam jaar op jaar vernieuwen is de boodschap. De meeste registrars bieden een registratie aan voor 1 2 3 en zelfs 5 jaar. Wil je echt zeker zijn van het bezit van je domeinnaam registreer deze dan meteen voor een termijn van 5 jaar. Dit om niet elk jaar opnieuw de kans te lopen om deze te vergeten. Ben je toch vergeten je domeinnaam te registreren en iemand anders heeft deze weggekaapt? Probeer je domeinnaam dan terug te winnen bij DNS.be via een klachtprocedure. Je domeinnaam tijdig laten vernieuwen en registreren is de beste remedie tegen het verlies van je domeinnaam. Ben jij op jacht naar domeinnamen? Zorg er dan voor dat je er snel bij bent want zoals steeds geldt het principe First Come First Served.
Zeurrrix heeft de duurste domeinnaam ooit in zijn bezit.
If this is your first visit be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post click the register link above to proceed. To start viewing messages select the forum that you want to visit from the selection below. Results 1 to 1 of 1. Thread Zeurrrix heeft de duurste domeinnaam ooit in zijn bezit.
JK IT neemt domeinnaam cloud.nl over Nieuws Computable.
Niet zo handig om dit zo naar buiten te brengen mijnheer Kooijman! de betweter 05-11-2012 1339. @de advocaat even goed lezen de domeinnaam was al in bezit bij JKIT voordat de campagne begon. Dit houdt dus in dat er nog geen sprake was van een geleverde dienst/product. Cloud is tevens een algemeen aanvaarde titel waar geen merkrecht op zit. Dell heeft dit geloof ik geprobeerd te claimen en dat is niet gelukt Cloud.nl zal hierom nooit opeisbaar zijn door KPN. Of is dit gewoon weer ordinaire gereserveerd voor een van onze klanten'-piraterij? 06-03 Stichting CodeUur zoekt ICT-gastdocenten. 06-03 Banen weg bij SAP door omslag naar cloud.
Domeinnamen FAQ.
De typsquatter beoogt met deze oneigenlijke domeinnamen bezoek op de eigen site te genereren. Is een gekaapte domeinnaam makkelijk terug te krijgen? Wie merk of handelsnaamrechten op een naam bezit heeft goede mogelijkheden om een naam terug te krijgen. De te treffen maatregelen zijn echter voor elk type domeinnaam niet hetzelfde. Hoe krijg je een nl-domein terug? De houder van een Benelux-merkregistratie kan via de rechter de desbetreffende domeinnaam terugvorderen. Vooral wanneer apert sprake is van diefstal en bijvoorbeeld niet van toevallige gelijkenis worden vorderingen vrij makkelijk toegewezen. Zo zijn namen als forbo-krommenie.nl en outlookexpress.nl weer bij de rechtmatige eigenaren terechtgekomen. Sinds 2003 bestaat er voor conflicten over nl domeinnamen ook een aparte arbitrageprocedure.
Hoe gaat domeinnaam registratie in zijn werk.
Wanneer u een domeinnaam registreert waarin u het minteken gebruikt is het ook verstandig de domeinnaam zonder mintekens te registreren. Of een nl domeinnaam vrij is kun je controleren op de website van SIDN. Wie verzorgt domeinnaam registratie. Voordat u tot domeinnaam registratie overgaat is het verstandig eerst een webhost te zoeken voor uw website. Diezelfde webhost kan met het aanmaken van de serverruimte voor uw website in n moeite door de domeinnaam registratie verzorgen. Zodra de domeinnaam geregistreerd is kan de webhost direct zorgen voor verwijzing van de domeinnaam naar uw website. Doorgaans duurt het zo'n 72 uur voordat de verwijzing van de domeinnaam naar uw website werkt. Controleer of de domeinnaam wel op uw naam is geregistreerd.
DOMEINNAAM Mens Recht.
Voor de volledige tekst van de wet zie. Een domeinnaam is noch min noch meer het adres van een website. http//www.mensenrecht.be www.ikoon.biz www.just.fgov.be www.amnesty.org http//europa.eu. Een domeinnaam is uniek wie als eerste een naam laat registreren verwerft er een recht op. Uiteraard mits de rechten van anderen niet te schaden zie hierna. Op grond van de wetten m.b.t. de specifieke intellectuele rechten zie onze syllabus 7-INTELLECTUELE RECHTEN 7.1 tot 7.5 kan men een domeinnaam niet laten beschermen. men moet zich dus beroepen op de wet van 26.6.2003. Anderzijds kan de opmaak en het gebruik van domeinnamen wel beschermde intellectuele rechten schenden. Zo wordt het merkenrecht geschonden als een domeinnaamhouder een beschermde merknaam opneemt in zijn domeinnaam.
Waarom een domeinnaam registreren? Pc en Internet Hosting.
Bovendien biedt een domeinnaam nog andere voordelen zoals. Je kan geld verdienen met je domeinnaam. Een e-mailadres op maat. Altijd bereikbaar op hetzelfde adres óók na een serverwisseling. Wie een domeinnaam wil laten registreren kan te maken krijgen met de volgende aandachtspunten. Opbouw van een domeinnaam schrijfwijze protocollen. Registratie-instelling of Domain Name Registrar. De betekenis van DNS-servers of naamservers. Het kiezen van de domeinnaam. Keuze van registrar of service provider. Inrichting van de naamservers. Met eigen domein een e-mailadres op maat. Het gebruik van een eigen domeinnaam is in het bedrijfsleven algemeen ingeburgerd! Firma XYZ uit Nederland reserveert voor zichzelf bijvoorbeeld domeinnaam YXZ.nl en beheert op een e-mailserver alle e-mailadressen van de medewerkers.
Domeinregistratie in Nederland.
Er zijn mensen die schathemelrijk zijn geworden met het verkopen van domeinnamen. Als men een domeinnaam bezit waar geen ander aanspraak kan maken dan kan men er aardig mee verdienen. Enkele bedrijven registreren domeinnamen in de hoop dat anderen die domeinen over willen kopen. Alle algemene soortnamen die in het woordenboek voorkomen en waar een bedrijfstak achter zit zijn al in gebruik. Er zijn wel regels. Een domeinnaam van een bedrijf mag bijvoorbeeld niet de suggestie wekken dat een bedrijf de hele sector vertegenwoordigt. Het is voor nieuwe speculanten moeilijk een positie te verkrijgen op deze markt omdat al veel algemene namen geclaimd zijn.

Contacteer ons